Izložba fotografija „Umetnički karavan“ na Sava Promenadi. pr tekst

Objavljeno: 30.06.2022. 13:39 Izmenjeno: 30.06.2022. 13:39

Izložbu „Umetnički karavan“ organizuje ARLEMM u saradnji sa Belgrade Waterfront-om i nacionalnom platformom „Srbija stvara“.

Najživopisniji detalji iz prvih 12 godina postojanja Ariljske letnje muzičke manifestacije (ARLEMM).

Izložba fotografija „Umetnički karavan“, koja prikazuje najupečatljivije detalje iz prvih 12 godina postojanja Ariljske letnje muzičke manifestacije (ARLEMM), biće postavljena na Sava Promenadi od 1. jula do 1. avgusta 2022. godine.

Autori fotografija su domaći umetnici koji su pružili poseban osvrt na sve ono što se dešavalo tokom prethodnih izdanja ove letnje manifestacije, kako bi na simboličan način najavili predstojeći, trinaesti po redu ARLEMM.

Ova, sada već tradicionalna, muzička manifestacija biće otvorena u Arilju 16. jula, a među brojnim kvalitetnim izvođačima izdvajaju se Gudačka reprezentacija mladih izvođača Srbije, Zvonko Bogdan, Tamara Jokić, Kalem i mnogi drugi.

Centralno mesto ARLEMM-a, koji će ove godine trajati do 31. jula, pored koncertnih, čine i edukativni programi u kojima eminentni profesori i predavači umetničke muzike i primenjenih umetnosti svakodnevno održavaju radionice za talentovanu decu i mlade koji dolaze u Arilje iz čitavog sveta.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana