Ivica Dačić i Dragan Marković Palma obišli Šabac Studio B

Objavljeno: 05.06.2020. 10:15 Izmenjeno: 05.06.2020. 10:15

Lideri koalicije Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija, Ivica Dačić i Dragan Marković Palma obišli su Šapčane i tom prilikom su saznali šta je najpotrebnije od infrastrukturnih radova u tom gradu.

Dragan Marković Palma je rekao da će se odbornici SPS –JS potruditi da Šabac dobije olimpijski i dečiji bazen. “Imate termalne vode koje nisu iskorišćene i koje odlaze u reku. Mi ćemo te termalne vode iskoristiti i napraviti banju.

” Takođe, uvođenje gasovoda po selima biće jedan od prioriteta u Mačvanskom okrugu, kaže Marković. Lider JS je komentarisao i stanje kulturno – umetničkih objekata po selima i rekao da su neohodna ulaganja, kako bi deca i omladina imala gde da razvijaju svoje talente.

Marković kaže da je poznat i svima prihvatljiv program koalicije SPS – JS “besplatan prevoz, besplatno letovanje za decu, da se štedi u budžetu kako bi se imalo para za pomoć trudnicama i majkama, pomoć bolesnima…Borićemo se za poljoprivrednike da imaju gde da plasiraju svoje proizvode i za mlade da ostanu u Srbiji. ”

Ivica Dačić je rekao da je narodu poznato šta je on do sada uradio za Srbiju i da će se i ubuduće boriti za otpriznavanje Kosova “Znate, bili su i u Srbiji oni koji su se radovali kad neka zemlja prizna Kosovo, jer su mislili da je time problem rešen, da ne moraju oni da ga rešavaju, jer je taj problem težak, mnogi ministri pre mene nisu ni obišli zemlje koje su nam nekada bile prijatelji, pa smo mi prekinuli kontakt sa njima i one su priznale Kosovo, ja sam prvi ministar koji je obišao te zemlje i ponosan sam na rezultat da je 18 zemalja otpriznalo Kosovo. Mi smo pitanje Kosova vratili na pregovarački sto”.

Dačić je rekao da je ideja i ideologija socijalizma prepoznatljiva, da SPS jeste za slobodno tržište, ali nije za državu u kojoj će vladati samo profit, da država mora da bude jaka, da utiče na obrazovni i zdravstveni sistem i da su nam potrebne jaka vojska i policija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 19°C

Pretežno oblačno

Petak
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana