Ispovest Beograđanina koji se usudio da gradonačelnika Đilasa pita „teško pitanje“ Studio B

24. 06. 2019. 21:13:54

Predsednik Srbije i danas je sa svojim narodom, dok je Dragan Đilas nekada, dok je bio vlast, napadao građane zbog pitanja o sumnjivim tenderima za Vodovod i kanalizaciju.

Vučić je danas obišao narod bez policije, bez isturanja saradnika, bez obezbeđenja, iako su problemi s kojima se Beograđani suočavaju nastali mnogo pre Vučića, a Dragan Đilas je fizički kao gradonačelnik nasrtao na građanina koji je samo postavio pitanje zašto su u Vodovodu i kanalizaciji nabavljeni višestruko skuplji delovi i mašine.

Da se podsetimo snimka iz 2011. godine, i ispovesti građanina kojeg je napao tadašnji gradonačelnik.

– Postavljali smo pitanja gradonačelniku, i ja sam postavio jedno nezgodno pitanje, na koje je on burno reagovao. Bio sam iznenađen i u šoku, jednostavno nisam znao kako da reagujem. Povukao sam se unazad, on me je vukao za jaknu i naredio je Šapiću koji je stajao pored njega da me privede. Mahao je nekom legitimacijo, i utom je prišao drugi policajac, koji me je uzeo pod drugu ruku – drhtavim glasom ispričao je ovaj Beograđanin.

Kako se čuje na snimku, novinarka ga je pitala da ponovi pitanje koje je postavio i Draganu Đilasu.

– Gradonačelniku sam postavio pitanje u vezi javne nabavke i tendera koji je raspisan za vodovod i kanalizaciju, kako objašnjava činjenicu da su nabavljeni višestruko skuplji delovi za mašine nego što je to druga ponuda. Pitao me je gde sam to pročitao, ja sam mu rekao, a onda je odgovorio „Lažeš“. Napravio je dva koraka prema meni i naredio Šapiću da me privede – obajsnio je.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Sumaglica

Trenutna temperatura 3°C

Sumaglica

Sreda
Malo i umereno oblačno

Max: 3°C
Min: -3°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana