Ispiranje vodovodne mreže na Starom gradu

Objavljeno: 06.03.2016. 11:24 Izmenjeno: 06.03.2016. 11:24

Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije“ radiće na planiranom ispiranju vodovodne mreže Starom gradu od 7. do 12. marta.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 sati osetiće pojedini potrošači i to 7/8. marta – na potezu od Ulice kneza Miloša do Pariske (Kralja Milana, Terazije, Kneza Mihaila i okolne ulice), 8/9. marta – u bloku oivičenom ulicama Jug-Bogdanovom, Sremskom, Kneza Mihaila, Pariskom, Karađorđevom (do Brankovog mosta), Bulevarom vojvode Bojovića, kao i u okolnim ulicama, 9/10. marta – u bloku oivičenom ulicama: Francuskom, Cara Dušana, Tadeuša Košćušća i Kneza Mihaila, kao i u okolnim ulicama, 10/11. marta – u bloku ulica od Cara Dušana ka Dunavu (Dunavska, Dunavski kej, naselje „25. maj“, kao i okolne ulice) i 11/12. marta – u bloku oivičenom ulicama: Kralja Milana, Terazijama, Francuskom, Dunavskom, Vojvode Dobrnjca,Takovskom, kao i u okolnim ulicama.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, navode iz ovog javnog komunalnog preduzeća, i mole potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe će se truditi da radove obave u što kraćem roku i tako obezbede da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ na telefon 3606-606, kao i na veb-adresi www.bvk.rs.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 20°C

Vedro

Subota
Malo i umereno oblačno

Max: 30°C
Min: 19°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana