„Infostan tehnologije“: Interesovanje za elektronsko plaćanje računa raste Studio B

Objavljeno: 23.11.2020. 13:05 Izmenjeno: 24.11.2020. 14:24

Akcija dodatanog popusta od 4 odsto na elektronsko plaćanje računa naišla je na veliko interesovanje, što je uticalo na povećanje broja registrovanih korisnika na mobilnoj aplikaciji i web  portalu E sanduče, kaže Milica Paunović iz JKP „Infostan tehnologije“.

Za samo pet meseci, kaže Milica Paunović, rekordnih 90.000 korisnika potpuno bezbedno plaća svoje račune samo jednim klikom platnim karticama, sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme.

Sa ciljem da zaštitimo naše korisnike, prateći najnovije digitalne trendove, obezbedili smo im da najbrže, najbezbednije i najjeftinije dobijaju i plaćaju račune, bez ikakve naknade i bez čekanja u redovima, kaže Milica Paunović iz Javnog komunalnog preduzeća „Infostan tehnologije“. Interesovanje za elektronsko plaćanje računa na mobilnoj aplikaciji i web portalu e.Sanduče raste svakodnevno, kaže ona i dodaje da  JKP „Infostan tehnologije“ osluškuje potrebe, utiske i zadovoljstvo korisnika, po čijim preporukama obezbedjuje brojne dodatne funkcionalnosti.

Našem preduzeću veoma je važno očuvanje i zaštita životne sredine, kaže Milica Paunović i dodaje da je korisnicima omogućeno da na portalu e.Sanduče brzo i lako isključe slanje štampanih računa. Ona ističe da se jedinstveni QR kod za besplatno preuzmianje mobilne aplikacije e.Sanduče nalazi u gornjem desnom uglu računa i dodaje da  on omogućava korisnicima svih mobilnih platformi brzo ijednostavno preuzimanje aplikacije e.Sanduče.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 27°C

Vedro

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 36°C
Min: 23°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana