Informacija o promeni trasa pojedinih linija zbog radova u Železniku Beoinfo

Objavljeno: 12.11.2021. 15:14 Izmenjeno: 12.11.2021. 15:14

Tokom izvođenja radova na sanaciji defekta na kanalizacionoj mreži u Ulici Lole Ribara u Železniku, na delu od zone raskrsnice sa ulicama Radnih akcija i Stevana Filipovića do zone raskrsnice sa Ulicom Lole Ribara (prilaz industrijskoj zoni), doći će do promena u radu pojedinih linija javnog prevoza

Tokom izvođenja radova na sanaciji defekta na kanalizacionoj mreži u Ulici Lole Ribara u Železniku, na delu od zone raskrsnice sa ulicama Radnih akcija i Stevana Filipovića do zone raskrsnice sa Ulicom Lole Ribara (prilaz industrijskoj zoni), doći će do promena u radu pojedinih linija javnog prevoza.

Radovi i izmene će trajati od 15. do 30. novembra. Vozila sa linija 58 i 88 će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Lole Ribara i Radnih akcija (u zoni stajališta „Zlatanovići”) do raskrsnice ulica Radnih akcija i Avalske (u zoni stajališta „Železnik centar”), saobraćati sledećim ulicama: Radnih akcija, Avalskom i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 54 će u oba smera na delu od raskrsnice ulica Bore Stankovića i Lole Ribara (u zoni stajališta „Železnik /Savska/”) do raskrsnice ulica Radnih akcija i Avalske (u zoni stajališta „Železnik centar”), saobraćati sledećim ulicama: Lole Ribara, Radnih akcija, Avalskom i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 511 će u oba smera na delu od raskrsnice ulica Bore Stankovića i Lole Ribara (u zoni stajališta „Železnik /Savska/”) do raskrsnice ulica Lole Ribara i Radnih akcija (u zoni stajališta „Ivo Lola Ribar”), saobraćati sledećim ulicama: Lole Ribara, Radnih akcija, Stevana Filipovića i dalje redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 14°C

Pretežno oblačno

Nedelja
Pljusak

Max: 14°C
Min: 11°C

Pljusak

Vremenska prognoza za 5 dana