Incident uoči skupa opozicije u Šapcu Tanjug, Studio B

Objavljeno: 01.08.2018. 20:18 Izmenjeno: 02.08.2018. 12:37

Uoči skupa opozicije u Šapcu, danas je došlo do manjeg incidenta u kojem je jedna žena, koja se predstavila kao Aleksandra Krstić iz Vladimiraca, zadobila lakše povrede, posle udarca koji je, kako je rekla novinarima, zadobila od nepoznatog muškarca.

Tvrdi da je stajala ispred pozorišta u tom gradu, gde se održava skup, i da je osetila udarac pesnicom u potiljak.

„Stajala sam ispred. Boško (Obradović) je naišao sa njegovim ljudima. Znam da je taj dečko imao krem majicu i udario me je pesnicom. Pao mi je telefon od udarca“, rekla je Krstić novinarima, prenosi Tanjug.

Ispred šabačkog pozorišta okupile su se pristalice, ali i protivnici održavanja skupa opozicije.

Koalicija Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića, pokazala je pravo lice na ulicama Šapca.Samo u jednom danu bahati jurišnici koalicije unpred osudjene na propast uspeli su da navuku gnev naroda kojeg su, demonstrirajući nemoć, čak i fizički napadali na ulicama Šapca.
Pripadnik obezbeđenja Boška Obradoviča prvo je fizički nasred ulice napao Šapčanku Aleksandru Krstić, a potom se obrušio i na jednog deku. I to samo zbog toga što nisu krili nezadovoljstvo neprirodnom koalicijom, koja je i dolazeći u Šabac demonstrirala neviđenu bahatost.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana