„Gradske pijace“ prvi put samostalno na Sajmu turizma Studio B

Objavljeno: 21.02.2020. 20:59 Izmenjeno: 21.02.2020. 21:49

„Gradske pijace“ su već godinama mesto dobrog provoda na kome se održavaju manifestacije koje su prirasle Beograđanima za srce. Zbog toga, ali i zato što su ucrtane u turističku mapu prestonice, „Gradske pijace“ odlučile su da prvi put samostalno nastupe na Sajmu turizma.

Građani su pijace prepoznali ne samo kao mesto dobre kupovine već i kao mesto dobre atmosfere, provoda i druženja, kažu u Gradskim pijacama. Razlog je, kako smatraju, niz manifestacija dnevnog i noćnog karaktera kao što su Beogradski noćni market, Noć ukusa, Dečje pijace, Pijačni karavani i Zabavište zanatište koje su namenjene ljudima svih uzrasta.

Gradske pijace doprinose očuvanju naše tradicije, a zbog svog izgleda i značaja, ucrtane su na turističku mapu Beograda. Kako kažu u tom preduzeću, one predstavljaju Beograd kao atraktivnu turističku lokaciju.

Privredna komora Srbije na Sajmu turizma predstavljena je na dva velika štanda. Jedan okuplja 16 predstavnika turističke privrede, od turističkih organizacija do etno kuća, a na drugom je predstavljeno 8 različitih manifestacija iz Beograda i Srbije.

PKS organizovala je tokom Sajma turizma i dve radionice rezervacionih sistema. Jedna je namenjena hotelima, a druga kategorizovanom privatnom smeštaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 11°C

Vedro

Subota
Malo i umereno oblačno

Max: 16°C
Min: 5°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana