Gradonačelnik o radovima: Nastavljamo sa pojačanim kontrolama Beoinfo

Objavljeno: 13.01.2020. 17:19 Izmenjeno: 14.01.2020. 12:18

Nastavljamo sa pojačanim kontrolama i aktivnostima kako bi sve započete rekonstrukcije bile završene kvalitetno i u što kraćem roku, istakao je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić nakon sastanka sa predstavnicima Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda i izvođačima radova na rekonstrukciji Karađorđeve ulice.

foto Beoinfo

Tema sastanka bili su radovi u Karađorđevoj ulici, a sastanku su prisustvovali vršilac dužnosti direktora Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda Dušica Anđelković i glavni urbanista Marko Stojčić.

– Ovo je samo jedan u nizu sastanaka koje ovih dana imamo na temu velikih infrastrukturnih projekata u centralnom delu Beograda. Veoma sam zadovoljan kako su svi saradnici na pravi način razumeli da ne želim da tolerišem produženje rokova. Tražim maksimalno angažovanje svih zaposlenih u Gradu, kao i svih angažovanih na izvođenju radova. Insistiram na dnevnom praćenju započetih investicija kako bismo bili efikasni. Upravo sam sve to tražio i danas na sastanku od svih saradnika koji rade na rekonstrukciji Karađorđeve ulice – rekao je gradonačelnik Radojičić.

On je dodao da mu je drago da su se svi ubrzali i da očekuje rezultate.

– Tražim od svih saradnika i da provedu deo radnog vremena na terenu, da nadziru izvođače koji nisu na vreme završili posao. Ovaj način rada dovodi do onoga što nam je i cilj – da se radovi završe i da se građanima omogući normalno funkcionisanje u delovima grada gde su rekonstrukcije dugo trajale – zaključio je gradonačelnik.

Gradonačelniku su na današnjem sastanku saradnici garantovali 31. januar kao rok koji će se ispoštovati kada je reč o radovima u Karađorđevoj ulici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 28°C

Pretežno oblačno

Subota
Pljusak i grmljavina

Max: 27°C
Min: 20°C

Pljusak i grmljavina

Vremenska prognoza za 5 dana