Građani prestonice u velikom broju posetili manifestaciju „Beogradski dani porodice” studio b

Objavljeno: 26.06.2023. 09:27 Izmenjeno: 26.06.2023. 09:27

Građani i gosti srpske prestonice u velikom broju, svih životnih dobi posetilo je drugi dan manifestacije „Beogradski dani porodice”.   Posetioci su imali priliku da posete 15 tematskih zona koje su postavljane od Terazija do Kalemegdana i uživaju u bogatom umetničkom, kulturnom i sportskom programu, uz kreativne radionice, pozorišne predstave i sportske aktivnosti za najmlađe. […]

Građani i gosti srpske prestonice u velikom broju, svih životnih dobi posetilo je drugi dan manifestacije „Beogradski dani porodice”.

 

Posetioci su imali priliku da posete 15 tematskih zona koje su postavljane od Terazija do Kalemegdana i uživaju u bogatom umetničkom, kulturnom i sportskom programu, uz kreativne radionice, pozorišne predstave i sportske aktivnosti za najmlađe.

 

Grad Beograd 24. i 25. juna prvi put organizuje manifestaciju „Beogradski dani porodice” koja je proglašena manifestacijom od posebnog značaja za naš grad.

 

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić istakao je juče, prilikom svečanog otvaranja, da je namera da manifestacija postane tradicionalna koja će u budućnosti negovati istinske porodične vrednosti.

 

-Promovisaće se porodične vrednosti, naša tradicija, istorija, kultura i sve ono što grad u segmentu očuvanja ovih stubova našeg društva može da ponudi – istakao je prvi čovek srpske prestonice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana