Građevinski materijal za izbeglice Studio B

Objavljeno: 26.03.2019. 12:52 Izmenjeno: 26.03.2019. 12:52

U Gradskoj opštini Zemun, 26. marta potpisani su ugovori za dodelu bespovratne pomoći u građevinskom materijalu sa šest izbeglih porodica iz Hrvatske, koje žive na teritoriji Zemuna.

Zamenik predsednika Gradske opštine Zemun i predsednik Saveta za migracije Damir Kovačević korisnicima je uručio ugovore.

“Posvećeni smo aktivnostima podrške izbeglim porodicama koji su svoje domove našli u Zemunu. Mnogobrojnim projektima koje realizujemo sa drugim institucijama sistema i donatorima uspevamo da rešimo probleme izbeglica, od stambenog zbrinjavanja do ekonomskog osnaživanja“, rekao je Kovačević i pozvao sugrađane da svojim predlozima i sugestijama utiču na kreiranje novih pravaca delovanja koji doprinose poboljšanju njihovog položaja i podsetio da je Opština raspisala Javni poziv za dodelu pomoći namenjenu ekonomskom osnaživanju porodičnih domaćinstva izbeglica, kroz dohodovne aktivnosti, koji traje do 4. aprila.

Isporuka građevinskog materijala svim korisnicima pomoći koji su potpisali ugovor biće realizovana u narednih nekoliko dana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Slaba kiša

Trenutna temperatura 20°C

Slaba kiša

Ponedeljak
Mogući pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana