Grad omogućio prevoz građanima do domova zdravlja Beoinfo

Objavljeno: 12.03.2021. 10:50 Izmenjeno: 12.03.2021. 10:50

Jučerašnjom odlukom Gradskog štaba za vanredne situacije, slabo pokretnim i nepokretnim građanima omogućen je prevoz do domova zdravlja.

– Na jučerašnjoj sednici Gradskog štaba za vanredne situacije doneli smo odluku da gradska javna komunalna preduzeća svoja vozila stave na raspolaganje procesu masovne vakcinacije naših građana – rekao je gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić.

Kako je gradonačelnik objasnio, na osnovu ove odluke slabije pokretni i nepokretni građani moći će da dođu do svog doma zdravlja kako bi primili vakcinu protiv kovida-19.

– Grad od samog početka organizovanja masovne vakcinacije ulaže maksimalan trud i mobiliše sve raspoložive resurse kako bi ovaj proces bio što efikasniji – rekao je Radojičić.

On je dodao da su građani veoma odgovorni i svesni ozbiljnosti situacije u kojoj se nalazimo.

– Izuzeci imaju snažan odjek u javnosti. Reč je o manjim grupama ljudi koje krše propisane mere i ugrožavaju sve napore koje ulažemo u borbu sa epidemijom. Verujem da ćemo svi istrajati na putu zajedničke borbe, a naša je obaveza da posebno osetljivim grupama stanovništva olakšamo vakcinaciju, kao i suočavanje sa brojnim rizicima koje je donela epidemija – zaključio je Radojičić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 3°C

Pretežno oblačno

Subota
Oblačno

Max: 6°C
Min: 3°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana