Grad Beograd odlikovao kompaniju „Imlek“

Objavljeno: 06.12.2021. 18:02 Izmenjeno: 06.12.2021. 18:02

Grad Beograd je kompaniji Imlek uručio Plaketu za doprinos u borbi protiv virusa korona, za izuzetno zalaganje i društveno odgovorno poslovanje i pružanje pomoći koje je kompanija pokazala tokom pandemije.

Plaketu za doprinos u borbi protiv korona virusa Grad Beograd dodeljuje u znak zahvalnosti kompanijama koje su dale nemerljiv doprinos i beskompromisno učestvovale u zajedničkoj borbi za očuvanje zdravlja čitave nacije. Uručena je onima koje su podržale napore nadležnih institucija i pomogle u periodu kada je mnogima to bilo neophodno, time pokazavši solidarnost, požrtvovanost kao i veliku odgovornost u vanrednim situacijama.

Tokom globalne krize uzrokovane pandemijom, Imlek se odazvao pozivu Vlade Republike Srbije i obezbedio sredstva za nabavku sedam respiratora potrebnih za lečenje pacijenata sa najtežim oblicima ove bolesti. Osim toga, kompanija je na poziv predstavnika Grada Beograda donirala više tona mleka pacijentima i osoblju najvećih medicinskih centara u našoj zemlji, a značajne količine medicinske opreme poput maski, dezinfekcionih sredstava i bezkontaktnih toplomera donirane su brojnim ustanovama na nivou Grada i šire.

„Veliko je zadovoljstvo kada su zalaganja kompanije Imlek u borbi protiv pandemije korona virusa prepoznata na ovakav način. Jedan od najvažnijih segmenata poslovanja naše kompanije je društvena odgovornost, koja je ujedno i naše strateško opredeljenje. Već duži niz godina sugrađanima pružamo podršku kada god smo u prilici, te je konkretno angažovanje u vanrednoj situaciji bilo izraz visokog nivoa empatije, čime smo želeli da se zahvalimo zajednici na višedecenijskom poverenju. Od samog početka pandemije, nastojali smo da pratimo sve informacije vezane za situaciju sa korona virusom, te smo pored pomenutih donacija Gradu, posebno vodili računa i o našim zaposlenima koji su imali svu neophodnu zaštitu na radu“ – izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova kompanije Imlek.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 21°C

Pretežno vedro

Petak
Pretežno sunčano

Max: 25°C
Min: 10°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana