Gosti iz Rusije na sedeljki-čitaljki Studio B

Objavljeno: 21.09.2016. 11:20 Izmenjeno: 21.09.2016. 11:20

Na  otvaranju nove sezone rusko-srpske “Sedeljke-čitaljke”- projekta namenjenog svim Beograđanima koji vole ruski jezik bez obzira da li im je maternji ili strani, kao i lepu književnost, muziku i druženje, nastupiće brojni gosti.

“Sedeljka-čitaljka” kulturna platforma za književnost i muziku, u novoj sezoni u klubu “Polet” na prvom druženju predstavlja Kirila Borščeva, glavnog urednika info portala Senica.ru, Mašu Žirnovskaju, novinara, Uljanu Ružičić, dečijeg psihologa i pedagoga i slikara i pisca Milana Živkovića. Za muzički deo programa zadužena je Vita Pirockaja, a program vode Jelisaveta Musatova i Viktorija Martinova.

Sponzor, izdavačka kuća“Parus“ – ruske knjige u Srbiji – pripremio je poklone za čitače i publiku.U prethodnoj sezoni, publika je mogla da prisustvuje brojnim programima čitanja proze i poezije na ruskom, uz druženje sa autorima.

Neobavezna atmosfera, poklončići i zanimljive diskusije odlikuju ove sedeljke koje se održavaju, na različitim lokacijama u Beogradu, bar jednom mesečno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Slab sneg

Trenutna temperatura 1°C

Slab sneg

Nedelja
Oblačno

Max: 3°C
Min: 1°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana