Godišnja izložba radova studenata Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan Studenti

Objavljeno: 11.06.2018. 17:14 Izmenjeno: 11.06.2018. 20:09

Fakultet digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan i ove godine sprema nezaboravnu, tradicionalnu godišnju izložbu – DizajnUM6 u Ustanovi kulture Parobrod. Ovog juna FDU predstavlja širok spektar dizajnerskih dela, na kojima su studenti vredno radili tokom cele godine.

 

Formati koji variraju od dizajna plakata, ambalaže, interaktivnih medija, videa, slikarskih dela, animacija, modnih instalacija, ponovo će prikazati inovativnost i kreativnost zajedničkog rada studenata i profesora ovog fakulteta. Različitost projekata iz dizajna novih medija, grafičkog dizajna, štampanih medija, dizjana video igara i modnog dizajna će obogatiti prostorije UK Parobroda (Kapetan Mišina 6A, Beograd) i zaseniti sve ljubitelje umetnosti.

Pozivamo vas na godišnju izložbu – DizajnUM6, kako bi zajedno podržali naše mlade, kreativne i talentovane umove Univerziteta Metropolitan iz Beograda, i na svečanom otvaranju u petak 15. juna sa početkom od 19h uživali u nezaboravnom pogledu na umetnost kroz različite formate koji će biti prikazani.

Kada je 2005. godine osnovan Fakultet informacionih tehnologija, napravljena je osnova za izgradnju jedne moderne institucije koja svoju snagu temelji na kvalitetu obrazovanja i bliskoj saradnji sa privredom. Stabilan i kontinuiran razvoj ovog fakulteta kulminirao je 2010. godine osnivanjem Fakulteta za menadžment i Fakulteta digitalnih umetnosti i konačnim utemeljenjem Univerziteta Metropolitan. Kao inovativno-preduzetnički univerzitet on danas predstavlja jednu od vodećih naučno-obrazovnih institucija u Srbiji koja neguje primenjena istraživanja i posebnu pažnju poklanja razvoju privrede i društva čiji je aktivni deo. Sa ukupno 18 studijskih programa koji se odvijaju kroz tradicionalnu ili online nastavu i potpuno su usklađeni sa Bolonjskom deklaracijom za evropski sistem obrazovanja, Univerzitet Metropolitan obrazuje studente u skladu sa aktuelnim potrebama tržišta. Više informacija na www.metropolitan.ac.rs.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 14°C

Pretežno vedro

Utorak
Mogući pljuskovi

Max: 18°C
Min: 10°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana