GO Zemun: Akcija podele paketa pomoći Studio B

Objavljeno: 11.06.2020. 13:45 Izmenjeno: 11.06.2020. 13:45

Gradska opština Zemun je od prvih dana borbe sa pandemijom korone uključena u podelu paketa pomoći penzionerima sa primanjem manjim od 30 hiljada dinara, osobama sa invaliditetom, roditeljima dece sa posebnim potrebama, kao i porodicama sa više dece.

Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić i sekretar Skupštine Gradske opštine Zemun Marko Janković sa zemunskim volonterima obišli su u ulicama Mušickog i Pregrevica socijalno ugrožene porodice penzionera čija su mesečna primanja manja od 30 hiljada dinara.

“Gradska opština Zemun je od prvih dana borbe sa pandemijom korone uključena u podelu paketa pomoći penzionerima sa primanjem manjim od 30 hiljada dinara, osobama sa invaliditetom, roditeljima dece sa posebnim potrebama, kao i porodicama sa više dece. Danas smo posetili porodicu Perić i Pantelić i uručili im pakete sa najosnovnijim životnim potrepštinama. Trudimo se da obiđemo naše građane kojima je pomoć potrebna u svim zemunskim naseljima i to ćemo činiti dokle god je to potrebno“, rekao je predsednik Matić i podsetio da je u toku i podela bebi paketa u okviru projekta “Zemunska beba“.

Do sada je penzionerima podeljeno preko 16 hiljada paketa pomoći, a u podeli je učestvovalo 250 volontera koji su posetili 17200 građana sa manjom penzijom od 30 hiljada dinara, a u akciji su učestvovali Grad Beograd i  Gradska opština Zemun, koja je pripremila dodatnih 20 hiljada paketa pomoći.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 18°C

Pretežno oblačno

Petak
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana