GO Vračar: U toku rani javni uvid povodom izrade Plana detaljne regulacije Studio B, pr tekst

Objavljeno: 22.03.2021. 13:01 Izmenjeno: 22.03.2021. 14:38

U toku je Rani javni uvid povodom izrade Plana detaljne regulacije za područje između ulica: Kralja Milana, Beogradske, Njegoševe i Svetozara Markovića, na području Gradske opštine Vračar.

Planom detaljne regulacije, između četiri navedene ulice, obuhvaćen je prostor površine oko 3,3 ha, sa dva gradska bloka između navedenih ulica.

Kako je informacija o Ranom javnom uvidu, vezano za područje ulica:  Kralja Milana, Beogradske, Njegoševe i Svetozara Markovića, izazvala veliko interesovanje među građanima koji žive u blizini navedene lokacije, pozivamo vas na sastanak, u sredu 24.03. 2021. godine u 10,00 časova u Gradsku opštinu Vračar, sala u prizemlju, kako biste dobili detaljnije informacije vezano za pokrenutu proceduru. Cilj sastanka je da se aktivno uključite u raspravu, odnosno da iznesete vaše predloge i sugestije u fazi Ranog javnog uvida, povodom izrade navedenog Plana detaljne regulacije. Takođe, dogovorićemo se, na koji način će se Opština sa zainteresovanim građanima aktivno uključiti u dalju proceduru, u okviru nadležnih organa, navodi se u saopštenju.

Gradska opština Vračar, i na ovaj način potvrđuje da uvek stoji na raspolaganju svojim građanima, zaključuje se u saopštenju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 4°C

Pretežno vedro

Petak
Moguća kiša

Max: 6°C
Min: 4°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana