GO Vračar: Nastavak akcije dodele besplatnih dečijih auto-sedišta Studio B

Objavljeno: 22.10.2019. 19:52 Izmenjeno: 22.10.2019. 19:53

Čelnici gradske opštine Vračar nastavili su sa akcijom podele besplatnih bezbednosnih dečijih auto sedišta. Ovog puta na akciju se odazvalo 60-tak mladih roditelja dece starosti do jedne godine kojima je održano i stručno predavanje o pravilnom korišćenju sedišta.

Poznata slika u svečanoj Sali opštine Vračar koja se ponavlja svakih nekoliko meseci. Stručno osoblje najpre drži predavanje o opasnostima koje sa sobom nosi neodgovornost roditelja koji ne koriste bezbednosna dečija auto sedišta, a zatim i teoretsku ali i praktičnu obuku o njihovom pravilnom korišćenju. Nakon izuzetno vrednih saznanja mladim roditeljima predesnik opštine sa svojim saradnicima besplatno deli sedišta koja su namenjena upravo najmlađim Vračarcima koji su budućnost ne samo ove opštine već cele naše zajednice.

Poziv roditeljima Vračara stalno je otvoren da se jave u opštinu i prijave za dečija auto sedišta. Gotovo polovina nabavke još uvek je dostupna pa će u skladu sa prijavljivanjem  biti organizovana njihova podela do kraja tekuće godine, a naravno i kasnije.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Oblačno

Trenutna temperatura 11°C

Oblačno

Utorak
Moguća kiša

Max: 18°C
Min: 10°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana