„GO Voždovac pomoći će da se problem VK Partizan reši“ Studio B

Objavljeno: 17.10.2020. 14:18 Izmenjeno: 17.10.2020. 21:56

GO Voždovac nema ništa sa dugovanjima Vaterpolo kluba Partizan koja su nastala od 2000. kada je Vuk Jeremić bio deo vlasti i koja su doveli do toga da bude isključena struja, kaže predsednica opštine Ivana Tomić Ilić i dodaje da će zajedno sa novim rukovodstvom VK Partizan i EPS-om dati sve od sebe da se problem trajno reši.

Novo rukovodstvo Vaterpolo kluba Partizan dočekali su stari problemi u vidu neizmirenih obaveza za utrošenu električnu energiju. Zaostala dugovanja koja su se gomilala od 2000. godine isključila su struju i ohladila vodu na bazenu na Banjici.

-Sada je ova situacija zahtevala da porazgovaramo o pojedinačnom dugu za struju koji je veliki, koji iznosi blizu milion i 600 hiljada evra koji je nastao neplaćanjem računa, rekao je Nikola Kuljača, direktor Vaterpolo kluba Partizan. Mi pokušavamo sa Opštinom Voždovac, koja je naš partner u ovim razgovorima da rešimo sistemski ovaj problem. Mi smo za ovih mesec dana uradili ono što smo i obećali, klub je počeo ponovo da funkcioniše, počeli smo da radimo, voda je bila 26.3 što nije bila kada sam ja igrao, a ni posle i manje više smo otvorili bazen, ljudi su počeli da dolaze, istakao Kuljača.

Želja rukovodstva Vaterpolo kluba Partizan i Opštine Voždovac je da bazen, koji je svojevrsni rasadnik trofejnih vaterpolista, nastave da koriste svi Beograđani. Da bi se to i desilo, električna energija na bazenu je neophodna.

Ivana Tomić Ilić, predsednica opštine Voždovac kaže da je Vuk Jeremić upravo bio deo vlasti od 2000. godine kada su dugovi vaterpolo kluba Partizan nastali. -Opština Voždovac ama baš ništa nema sa dugovanjima vaterpolo kluba Partizan, ali zajedno sa upravom i novim rukovodstvom, zajedno sa EPS-om, opština Voždovac će dati sve od sebe da se problem reši jer nama je stalo do bazena, stalo nam je do voždovačke dece da mogu da koriste bazene i vaterpolo klub Partizan i Voždovčani i gledamo da sistemski rešimo problem, a ne da stavljamo pod tepih kao što su to činili prethodnici – Demokratska stranka, čiji su deo i Dragan Đilas i Vuk Jeremić, izjavila predsednica GO Voždovac.

I dok sudski proces o vlasništvu nad bazenom na Banjici i dalje traje, u opštini Voždovac poručuju da će, zajedno sa Vaterpolo klubom Partizan, uložiti veliki napor da se problem sistemski reši.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 16°C

Vedro

Ponedeljak
Mogući pljuskovi

Max: 19°C
Min: 13°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana