GO SNS Šabac: Uskoro ponoviti izbore na 27 mesta Tanjug

Objavljeno: 18.08.2020. 14:20 Izmenjeno: 18.08.2020. 14:20

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) Šapca saopštio je da očekuje da, pošto epidemiološka situacija u gradu ide u pravcu stabilizacije, uskoro budu ponovljeni izbori na 27 biračkih mesta u tom gradu, u skladu sa odlukom Upravnog suda.

Na konferenciji za novinare budući gradonačelnik Šapca i poverenik SNS-a za Šabac Aleksandar Pajić posebno je istakao da je izborna volja naroda svetinja i da su „providni pokušaji bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića da odugovlačenjem održavanja izbora na 27 biračkih mesta, uprkos volji građana, zadrži vlast što duže“.

„Ako Zelenović nastavi sa opstrukcijom izbornog procesa, očekujemo od nadležnih organa da u Šabac uvedu prinudnu upravu i odbrane izbornu volju građana“, rekao je Pajić, istakavši da Zelenović ovaj period koristi za uništavanje dokumentacije o zloupotrebama tokom njegove vlasti.

On je dodao da osim Zelenovića u uništavanju dokaza prednjači i Dušan Petrović, koji, kako je rekao, „zatire tragove kriminala iz perioda vladavine Demokratske stranke u Šapcu“.

Pajić je naglasio da, uprkos njihovim kriminalnim aktivnostima, „tragovi uvek ostaju i da će svi koji su pljačkali Šabac odgovarati pred zakonom“.

Kako se navodi u saopštenju šabačkog SNS-a, podsetio je i da je lista „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ osvojila više od 30 hiljada glasova i čak 12.000 više od stranke Nebojše Zelenovića.

„Očekujemo da se trend naše pobede nastavi i da se Šabac i formalno oslobodi lokalnih diktatora oličenih u likovima Nebojše Zelenovića i Dušana Petrovića“, rekao je Pajić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Delimično oblačno

Trenutna temperatura -3°C

Delimično oblačno

Nedelja
Moguć sneg

Max: -1°C
Min: -4°C

Moguć sneg

Vremenska prognoza za 5 dana