GO SNS: Ðilas i Šapić ne brinu o prigradskim naseljima Tanjug

Objavljeno: 14.02.2018. 19:37 Izmenjeno: 15.02.2018. 20:45

Beogradski odbor Srpske napredne stranke ocenio je večeras da su za Dragana Ðilasa, i njegovog saradnika Aleksandra Šapića građani prigradskih opština bili građani drugog reda, kao i da ponovo žele da vrate grad u vreme pljačke.

„Lopovsko-tajkunska koalicija je u periodu od 2008. – 2014. godine izvršila centralizaciju Beograda, i time stanovnike prigradskih naselja uskratila za asfalt, kanalizaciju, vodovod, parkiće i ambulante, a izvođenje bilo kakvih radova i tadašnjeg gradonačelnika Ðilasa i njegovog saradnika Šapića, Beograđani su mogli da vide samo u medijima“, saopštio je Gradski odbor SNS.

U saopštenju se navodi da Ðilas i njegovi pomoćnici – Šapić, Janković i Jeremić, predvođeni Miškovićem, žele Beograd i Beograđane da vrate u vreme pljačke i pustošenja gradske kase kada je prestonica zadužena za 1,2 milijarde evra.

SNS navodi da je Ðilasovo samoreklamiranje građane koštalo 2,5 miliona evra, kao i da je Ðilasu i Šapiću promocija bila važnija od potreba sugrađana.

„Umesto laži i manipulacija kojima Ðilas pribegava, bolje bi bilo da kaže odakle mu milioni kojima finansira kampanju, i šta su su njegovi finansijeri tražili za uzvrat“, ukazuje GO SNS.

Kako se navodi, za odgovorne ljude u timu SNS građani su na prvom mestu, briga o njima i njihovim potrebama, što su dokazali vraćanjem polovine Ðilasovog duga, ali i ulaganjem u infrastrukturu Beograda, smanjenjem stope nezaposlenosti, kilometrima novog asfalta, vodovodne i kanalizacione mreže, uređenjem preko 200 fasada, novim školama, vrtićima i domovima zdravlja.

„Zato što volimo Beograd, nastavićemo da radimo isključivo u interesu Beograđana“, poručili su naprednjaci u saopštenju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana