GO SNS: Beograđani na svojoj koži osetili kako DS brine o njima Studio B

Objavljeno: 26.12.2017. 13:09 Izmenjeno: 26.12.2017. 14:32

GO Beograd Srpske napredne stranke poručuje Aleksandri Jerkov i, kako se navodi, ostalim lažovima iz lopovske koalicije, da jedina ideja oko koje se lopovi Đilas, Šapić, Mišković i Šutanovac okupljaju, jeste kako da još jednom opljačkaju Beograđane. Beograd i Beograđani su na svojoj koži osetili kako DS i njeni bivši-sadašnji predsednici Đilas, Šapić i Šutanovac brinu o njima.

Ta demokratska briga je penzionere koštala 255 miliona dinara, trudnice i porodilje 290 miliona dinara, decu 12 miliona i otet Pionirski grad kako bi rijaliti Đilas i njemu bliski Šapić i Mišković uzimali 15 hiljada evra po terminu, navodi SNS.

Lažna i licemerna briga lopovske koalicije Đilas, Šapić, Mišković, Šutanovac, Janković, Jeremić i njegov šef Limun, jeste zapravo briga o ličnim iteresima i sopstvenom bogaćenju, kaže se u saopštenju i ocenjuje da je  jasno da Šutanovac i DS žele da budu ravnopravni u raspodeli plena, a ne samo posmatrači kada gradsku kasu krenu da čerupaju Đilas, Šapić i Mišković.

Na predstojećim izborima Beograđani će odlučiti žele li moderan Beograd, grad kranova, novih fasada, gde dolaze investitori i gde se stopa nezaposlenosti smanjuje, ili povratak u prošlost, u vreme Đilasa, Šapića i Miškovića, kada su kriminal, korupcija i pljačka bili simbol Beograda, saopštava SNS.

 

 

vest sns saopsstenje

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 22°C

Vedro

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 34°C
Min: 20°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana