Globalna promocija Viber paketa stikera posvećenog Beogradu Studio B, Tanjug

Objavljeno: 28.09.2016. 19:09 Izmenjeno: 29.09.2016. 09:23

Na Trgu Republike predstavnici grada Beograda i kompanije Viber prisustvovali su muzičkom spektaklu povodom zvanične promocije Viber paketa stikera posvećenih Beogradu. Stiker paket je na srpskom i engleskom jeziku i globalna je aplikacija za razmenu poruka.

Povodom zvanične globalne promocije „Young Love In Belgrade“, ekskluzivnog Viber paketa stikera posvećenog Gradu Beogradu na srpskom i engleskom jeziku, danas je na Trgu Republike organizovan muzički program.

Gradonačelnik Siniša Mali se zahvalio prijateljima iz Vibera dodajući da ceo svet sada priča o nama.

„Postoje sličnosti između Vibera i grada Beograda – pokušavamo da budemo mladi, drugačiji, inovativni, a to smo uspeli sa ovom aplikacijom. Skoro 800 miliona ljudi koji koriste Viber ima priliku da koristi stikere iz Beograda ili neke slike koje su vezane za naš grad“, rekao je Mali ocenjujući da je to sjajna prilika da se promoviše grad.

Generalni direktor Vibera Majkl Šmilov podsetio je da je drugi put u Beogradu.

„Prvi put kada smo se upoznali rekli smo da moramo da uradimo nešto zajedno, novo i drugačije“, rekao je Šmilov dodajući da Viber i Beograd imaju nešto zajedničko da su mladi, ambiciozni i uporni.

On je istakao da je siguran da će raditi još stvari zajedno i da će grad uraditi neverovatne stvari.

Stiker paket „Young Love In Belgrade“ globalne aplikacije za razmenu poruka namenjen je Beograđanima i gostima Beograda, i biće dostupan na srpskom i engleskom jeziku.

Ovom jednostavnom paketu „nalepnica“ koje se koriste u u aplikaciji Viber tema je Beograd, Beograđani, njihov duh, sleng i navike.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 2°C

Vedro

Sreda
Mogući pljuskovi

Max: 10°C
Min: 2°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana