Glasanje državnih zvaničnika i predstavnika političkih stranaka

Objavljeno: 24.04.2016. 08:59 Izmenjeno: 25.04.2016. 08:32

Premijer i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić glasao je danas oko podneva na Novom Beogradu.

Vučić je na biračko mesto 27 u Bulevaru Mihajla Pupina 117 došao sa ćerkom.

Građani Srbije glasaju na vanrednim parlamentarnim i redovnim pokrajinskim i lokalnim izborima.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić glasao je  danas, nešto pre 11 časova, na biračkom mestu u Osnovnoj školi „Kralj Aleksandar Prvi“.  Predsednik Nikolić na biračko mesto došao je u pratnji supruge Danice.

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović glasao je danas u osam sati u Osnovnoj školi Borislav Pekić na Bežanijskoj kosi u Beogradu.

Selaković glasao u osam sati u Beogradu. Ministar pravde i funkcioner Srpske napredne stranke Nikola Selaković glasao je danas u osam sati na biračkom mestu 63, u Sazanovoj ulici u Beogradu.

Lider Pokreta socijalista i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin glasao je danas u Osnovnoj školi Branko Ćopić na Vidikovačkom vencu. Vulin je na glasanje došao sa suprugom Natašom i sinom.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić glasao je jutros odmah po otvaranju glasačkog mesta u Mesnoj zajednici Cvetni trg, na biračkom mestu broj 11.

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić glasao je danas, nešto posle 8.30 časova. On je svoj glas, uz prisutvo velikog broja predstavnika medija, predao na glasačkom mestu 37. Na glasačko mesto Dačić je došao u pratnji supruge.

Predsednik Demokratske stranke i predsednik pokrajinske vlade u predhodna dva mandata Bojan Pajtić glasao je danas u 11 sati na biračkom mestu 177 u Ulici Narodnih heroja broj 5 u Novom Sadu. Pajtić je na biralište došao sa suprugom Vesnom i sinom kome je i dao svoje popunjene glasačke listiće da ih ubaci u glasačke kutije.

Lider SDS Boris Tadić glasao je danas nešto posle 10 časova. On je svoj glas predao na opštini Stari grad, na izbornom mestu 34. Predsednik Liberalno demokratske partije Srbije Čedomir Jovanović glasao je danas u 9 sati na biračkom mestu Ušće u Bulevaru Zorana Đinđića u Beogradu.

Predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić glasala je danas u 10 sati na biračkom mestu na Paliluli, u Ulici 27. marta. Rašković Ivić je glasala u društvu supruga i sina.

Predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović glasao je danas na svom biračkom mestu na Ceraku.

Lider Levice Srbije Borko Stefanović glasao je danas u 11 sati u Novom Sadu. Stefanović je glasao na biračkom mestu 162 u mesnoj zajednici Ostrvo.

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak glasao je danas nešto posle 12 sati na biračkom mestu broj 197 u srednjoj školi „Dositej Obradović“ u Suvoborskoj ulici broj 6 u Novom Sadu.

Čanak je na biralište došao sa sinom, a u redu za glasanje čekao je skoro pun sat vremena, zbog velike gužve koja je bila na tom glasačkom mestu.

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj glasao je jutros u 10 sati na svom biračkom mestu 96 u Osnovnoj školi Svetislav Golubović Mitraljeta u Batajnici. Šešelj je svoju građansku dužnost obavio u društvu supruge i sina.

U Srbiji se danas održavaju vanredni parlamentarni i redovni pokrajinski i lokalni izbori.

Na parlamentarnim izborima se za 250 mesta nadmeće 20 lista, na kojima je ukupno 3.270 kandidata.

Biračka mesta su otvorena u sedam sati, a zatvaraju u 20 časova, do kada traje i predizborna tišina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 15°C

Pretežno oblačno

Utorak
Promenljivo oblačno

Max: 21°C
Min: 11°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana