IT festival: Najaktuelnija kriptovaluta Studio B

Objavljeno: 05.02.2018. 13:30 Izmenjeno: 05.02.2018. 14:22

Počeo je festival informacionih tehnologija „Co dizajn“  na kome je centralno  predavanje o najaktuelnijoj temi u IT sektoru kriptovaluta.

Na ovogodišnjem festivalu koji će trajati do 9. februara prijavio se duplo veći broj učesnika.

Organizatori kažu da će predavanja držati eminentni profesori i predavači iz najuspešnijih domaćih i međunarodnih kompanija iz tog sektora.

Festival „Co dizajn“ održava se u  kompaniji Comtrade i LINK group.

Kriptovaluta, bit- kojin, blok- čejn, veštačka inteligencija, samo su neke od tema koje su kod zaljubljenika u IT tehnologije među kojima je najviše srednjoškolaca izazvale veliku želju da dođu na  Festival informacionih tehnologija „Co dizajn“.

Polaznici zimske škole kažu da je ovaj festival  veoma kvalitetan jer predavanja o najaktuelnijim temama drže  eminentni profesori i predavači iz najuspešnijih kompanija IT sektora.

Organizatori kažu da su  „Codizajn“ pre nekoliko godina pokrenuli s ciljem da ga pre svega učine zanimljivim i da trenutno najaktuelnije procese u sferi informacionih tehniologija na kvalitetan i jasan način  predstave  đacima ali i poslovnim ljudima.

IT festival je,  kažu, značajan i zato što učesnicima daje priliku da  postavljaju pitanja, predlažu  ideje i time otvore prostor za nova istraživanja i napredak u tom sektoru.

Osim  najaktuelnijih tema iz Informacionih tehnologija na festivalu će biti reči i o standardnim programima, a na radionicama će polaznići moći i sami da rade na programiranju različitih aplikacija, slika i 3D animacija.

Organizatori dodaju, da je na predavanjima posebna pažnja posvećena i zaštiti android uređaja i razvoju tih aplikacija.

Da je festival Informacionih tehnologija „ Codizajn“  pun pogodak govori i dvostruko  veće interesovanje od prošlogodišnjeg. Organizatori poručuju da u Informacionim tehnologijama nema realnih ograničenja i da su sve ideje ostvarive.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 24°C

Vedro

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 35°C
Min: 22°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana