Evropski Kup u džet ski-ju Studio B

Objavljeno: 24.07.2019. 15:17 Izmenjeno: 24.07.2019. 15:17

U subotu, 27. jula u 12:00 časova u Nautičkom selu „Biser“ u Boljevcima posetioci mogu pogledati defile učesnika takmičenja na vodi, nakon čega kreću takmičenja po kategorijama na Trećem Evropskom Kupu u džet ski-ju.

Treći po redu Evropski Kup u džet ski-ju, ugostiće zajedno sa Nautičkim selom „Biser“ veliki broj takmičara i prirediće nezaboravni šou na vodi tokom dana, dok će se u večernjim satima (19:00 časova), dešavanja preseliti i nastaviti u bazenu akvaparka „S-klub“ iz Jakova, samo 5 km udaljenog od lokacije takmičenja.

U takmičenju pored srpskih vozača, učestvuju i takmičari iz Bugarske, Turske, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Rumunije, Grčke, Italije, Slovenije, Holandije, Nemačke, Slovačke, Crne Gore, itd. Takmičenje je širokog spektra sa mnoštvom kategorija za različite nivoe znanja – od potpunih početnika do profesionalnih vozača.

Takmičenje se održava uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Grada Beograda, Nautičkog sela „Biser“, JP za sport i rekreaciju Opštine Surčin, Kulturnog centra Surčin, „Dunav osiguranja“, kompanije „Tehpro“ d.o.o., VAF, SZR „Teer“, Lučke kapetanije Beograd, Rečne policije, i dr.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Grmljavina sa kišom

Trenutna temperatura 20°C

Grmljavina sa kišom

Četvrtak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 24°C
Min: 15°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana