Er Srbija od danas privremeno suspenduje letove ka Italiji Tanjug

Objavljeno: 09.03.2020. 11:11 Izmenjeno: 09.03.2020. 17:10

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija od danas do kraja marta privremeno suspenduje letove na dvema linijama ka Italiji do kojih leti sa aerodroma „Konstantnin Veliki“ u Nišu. Usled situacije sa korona virusom, Er Srbija je delimično redukovala i pojedine letove iz Beograda.

Reč je o letovima na linijama Niš-Bolonja i Niš-Rim, saopšteno je iz Er Srbije.

Odluka o reorganizaciji saobraćaja prema ovoj zemlji i njegovom usklađivanju sa novim okolnostima, doneta je uz saglasnost nadležnih organa, a putnicima koji su kupili karte za ove dve linije biće ponuđena besplatna zamena karata za iste destinacije u kasnijem terminu do kraja letnje sezone, besplatna zamena karata za druge destinacije do kojih Er Srbija leti iz Niša ili Beograda, ili povraćaj novca.

Kontakt centar Er Srbije će kontaktirati sve putnike koji su kupili karte za letove između Niša i Bolonje, odnosno između Niša i Rima, za letove tokom marta, da bi im pomogao da se pronađu najbolja rešenja.

Kada je reč o destinacijama do kojih leti sa svog matičnog aerodroma u Beogradu, usled situacije sa korona virusom, Er Srbija je odlučila da delimično redukuje pojedine frekvencije.

U tom smislu, u narednom periodu biće otkazani pojedini letovi do Venecije (11., 25., 30. marta i 6. i 27. aprila), zatim do Milana (12., 16., 17., 19., 24. i 26. marta; svi letovi utorkom tokom aprila, izuzev 14. aprila; svi letovi četvrtkom tokom aprila, izuzev 9. aprila), kao i do Tel Aviva (12. i 20. marta).

Er Srbija nastaviće da redovno bez promena saobraća između Beograda i Rima.

Nacionalna avio-kompanija je u vezi sa globalnom pojavom korona virusa u stalnoj komunikaciji sa svim nadležnim domaćim i međunarodnim telima, pre svega Ministarstvom zdravlja Srbije, Institutom za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“, kao i Svetskom zdravstvenom organizacijom (WHO) i Međunarodnom zajednicom za vazdušni prevoz (IATA).

Kompanija preduzima sve neophodne mere predostrožnosti i pridržava se svih procedura koje su predviđene u ovakvim slučajevima, tako da putnici nemaju nikakvih razloga za brigu. Kao i uvek, bezbednost naših putnika i članova posade je na prvom mestu, navodi se u saopštenju.

One Response to “Er Srbija od danas privremeno suspenduje letove ka Italiji”

  1. Deda Čeda каже:

    „Suspenovala“? Kada će da ih OBUSTAVI?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana