Edukativna tribina „Budimo bezbedni“ održana na pijaci Zemun Studio B

Objavljeno: 05.06.2021. 13:31 Izmenjeno: 05.06.2021. 15:24

Udruženje „Budimo bezbedni“ i Javno Komunalno Preduzeće „Gradske pijace“organizovali su javnu tribinu na temu bezbednosti u saobraćaju. Tribinu je vodila novinarka Dea Đurđević.

Udruženje „Budimo bezbedni“, u saradnji sa JKP „Gradske pijace“, na pijaci Zemun održalo je  javnu tribinu na temu bezbednosti u saobraćaju.

Tribinu je vodila Dea Đurđević, voditeljka TV Pink, koja je preživela tešku saobraćajnu nezgodu. Dea je kroz motivacioni govor posetiocima pijace Zemun, prenela svoja iskustva i ukazala na značaj odgovornog ponašanja svih učesnika u saobraćaju i poštovanje saobraćajnih propisa.

Podrškom ovoj tribini koja za cilj ima podizanje svesti o značaju odgovornog ponašanja u saobraćaju JKP „Gradske pijace“ još jednom je pokazalo i društvenu odgovornost, podrškom prvenciji i stvaranju saobraćajne kulture.

JKP „Gradske pijace“ na pijaci Zemun organizovale su i bazar sa ponudom domaćih proizvoda malih poljoprivrednih proizvođača i porodičnih  radionica,  ručno rađenih proizvoda, predmeta ukrašenih u dekupaž tehnici i slanih i slatkih đakonija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura -5°C

Pretežno vedro

Sreda
Malo i umereno oblačno

Max: 0°C
Min: -5°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana