E-Sanduče JKP „Infostan tehnologije“ Studio B

Objavljeno: 30.06.2020. 14:00 Izmenjeno: 30.06.2020. 14:00

Elektronski servis za dostavu i plaćanje računa ESanduče, koji je JKP „Infostan tehnologije“ pustilo u rad početkom ovog meseca, već ima zavidan broj korisnika. Samo za jedan dan registrovalo se čak 5.000 Beograđana, dok se za sedam dana na servis prijavilo rekordnih 30.000 ljudi.

U javnom komunalnom preduzeću Infostan tehnologije, naplata računa preko novog servisa zaživela je već od prvog dana aktiviranja a Beogradjani od početka juna svoje dugove plaćaju „viza“ i „dina“ platnim karticama samo jednim klikom. Milica Paunović iz preduzeća Infostan tehnologije kaže da ovaj elektronski servis ima mnogo prednosti a jedna od njih je da korisnici dobijaju elektronski svoje račune pre procesa fizičke štampe i distribucije na kućnu adresu.

U Infostanu podsećaju da je akcija reprograma duga produžena po okončanju vanrednog stanja za dodatnih 90 dana, pa na taj način svi zainteresovani korisnici mogu zaključiti ugovor o priznanju duga i otplati ga na rate do 6. avgusta. JKP „Infostan tehnologije“ priprema sledećeg meseca i mobilnu aplikaciju čime će plaćanje biti još jednostavnije i dostupno u bilo kom trenutku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 31°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 32°C
Min: 20°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana