Đurić: Lista Aleksandra Vučića znači napredak i razvoj Beograda Tanjug

Objavljeno: 14.02.2018. 15:26 Izmenjeno: 14.02.2018. 15:26

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Marko Ðurić izjavio je da su predstojeći izbori u Beogradu izbori za budućnost čitave Srbije i da odgovorna politika koju sprovodi SNS neće dozvoliti povratak u prošlost, kao i da će se boriti za budućnost i opstanak mladih u Srbiji.

Ðurić je u razgovoru sa građanima naselja Rakovica istakao da je Beograd motor razvoja cele Srbije, te da se neće dozvoliti da državu pustoše i razaraju oni koji ponovo vrebaju priliku da se domognu vlasti i nastave sa pogubnom ekonomskom politikom.

“Zbog toga razvoj Beograda mora da se nastavi. Naša je obaveza i dužnost da 4. marta u što većem broju podržimo nastavak razvoja grada koji je u prethodne četiri godine smanjio posledice razornih rezultata prethodne vlasti““, poručio je Ðurić.

On je naveo da je aktuelna gradska vlast umanjila dugove za gotovo 600 miliona evra, izgradila na desetine ulica, puteva, bulevara i stvorila ekonomske uslove da se u Beogradu otvara na desetine novih radnih mesta, kao i da će se otvaranje nastaviti u narednom periodu.

Ðurić je dodao da je Beograd postao turistička destinacija koja privlači veliki broj turista, ali i da je u ekonomskom smislu na mapi Evrope i da je to politika SNS i Aleksandra Vučića.

“Nama je stalo da imamo budućnost u ovoj zemlji, zato našu podršku dajemo listi Aleksandra Vučića koja je u političkom smislu znači napredak i razvoj Beograda“, zaključio je Ðurić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana