Drugi sajam zapošljavanja na Paliluli Studio B

Objavljeno: 02.06.2017. 19:52 Izmenjeno: 02.06.2017. 19:59

Opština Palilula organizovala je drugi sajam zapošljavanja, u Centru za kulturu Vlada Divljan. Sajam je organizovan u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, filijalom za Beograd.

Na štandovima ispred ustanove kulture “Vlada Divljan” više od 30 poslodavaca ponudilo je oko 700 slobodnih radnih mesta. Traže se,  između ostalog, vaspitači,  pedagozi, medicinske sestre, bravari,  varioci, kuvari i duga zanimanja.

Iz Nacionalne službe za zapošljavanje iskoristili su Sajam da upoznaju poslodavce sa novinama koje je ta služba uvela

Inače u Be4ogradu je bez posla oko 95 hiljada ljudi, najmanje  u nekoliko polednjih godina. Podaci Službe za zapošljavanje  iz meseca u mesec pokazuju ozbiljnu tendenciju pada nezaposlenosti. Jednim delom to je rezultat sajmova zapošljavanja, kao što je ovaj na Paliluli.

 

 

 

One Response to “Drugi sajam zapošljavanja na Paliluli”

  1. famara каже:

    imam pitanje za sve poslodavce i za drzavu ja i supruk smo invalidna lica i oboje smo u radnom odnosu ali imamo 2 dece starije dete je zaposleno a mladje ima blagi problem sa govorom zavrsilo je redovnu skolu brodarsku gde god je kongurisao kazu bice pozvan i nikadmu nikad ne pozovu a iolko se prica da su invalidna lica zasticena da bar njihovu decu zaposlite da im bar tu olaksate

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana