Ðorđević:Ogoljena borba za vlast radi „čerupanja“ Srbije Tanjug

Objavljeno: 11.10.2020. 12:39 Izmenjeno: 11.10.2020. 12:39

Član predsedništva Srpske napredne stranke, ministar Zoran Ðorđević ocenio je da opozicija i njen član Dragan Ðilas pokazuju ogoljenu borbu za vlast sa ciljem da nastave „čerupanje“ Srbije

On je u saopštenju naveo kako je bivši gradonačelnik Beograda na tom mestu došao do enormnog bogatstva stečenog radom pod svojim nimalo duhovitim sloganom: „Ja sam čovek biznisa na privremenom radu u politici“.

„A cifra od koje se zavrti u glavi, a koja se pominje je ni manje ni više nego 619.000.000 evra! Sada slobodno zaključujemo da su njegove veštine bile izuzetne kada je uspeo da zaradi ono što je običnom čoveku nezamislivo“, rekao je Ðorđević.

Kako je istakao ovo je samo jedan od slikovitih primera kako Dragan Ðilas zamišlja „Bolji život“.

„Odlično je bilo samo njemu. Licemerje ovog tajkuna, njegove perfidne igre moći i biznisa koje su mu donele milionsko bogatstvo ostaće upisane u analima srpske političke scene”, smatra Ðorjdević i dodaje da će on i dalje pokušavati da se predstavi kao glavni čovek političke stabilnosti, ekonomskog napretka, i sveopšteg blagostanja, zaboravljajući da je iza sebe ostavio dugove Grada Beograda, najskuplji izgrađeni most…

“Kao posledicu njegovog bahaćenja imamo masovni odlazak mladih, propadanje države i brojne druge recidive prošlosti koje su Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić morali da rešavaju i čiste godinama“, istakao je Ðorđević.

On je zaključio da za razliku od vremena krađa i laži, danas vladajuća stranka, Vlada Republike Srbije i predsednik lično rade u interesu građana i ostvarivanju najboljih uslova za život i rad.

„Program Srbija 20-25 definiše ciljeve rada ove Vlade, a oni su usmereni u bolji život naše nacije. Težićemo ostvarenju svih ciljeva i niko nas neće zaustaviti u tome, a pogotovu neće Dragan Ðilas“, poručio je on, saopšteno je iz Ministarstva za rad.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 20°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Mogući pljuskovi

Max: 19°C
Min: 13°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana