Donacija EU za realizaciju projekta „Sagradimo dom zajedno“

Objavljeno: 11.03.2016. 10:52 Izmenjeno: 11.03.2016. 10:52

Delegacija Evropske unije je Gradu Beogradu donirala kompjutersku opremu radi realizacije projekta „Sagradimo dom zajedno“.

Donaciju, koju su primile načelnica Gradske uprave Sandra Pantelić i sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević, uručio je predstavnik delegacije Evropske unije Nikolas Bize.

Sandra Pantelić je rekla da Grad Beograd ima veoma dobru saradnju sa nevladinim sektorom i zahvalila Kancelariji Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) na ulozi koju ima u sprovođenju ovog projekta.

Sekretarka Nataša Stanisavljević istakla je da donacija mnogo znači tom sekretarijatu radi podrške u ostvarivanju planova i realizacije projekta „Sagradimo dom zajedno“.

– Taj projekat će biti uspešno završen ove godine. Nama je drago da smo jedan od projekata, koji smo zatekli zaustavljenim, uspeli za kratko vreme da realizujemo. Ova kompjuterska oprema namenjena je zaposlenima u Gradskoj upravi i onima koji rade na realizaciji projekta „Sagradimo dom zajedno“, kao podrška sekretarijatu radi daljeg ostvarivanja projekata koji se odnose na EU – naglasila je ona.

Projekat „Sagradimo dom zajedno“ predstavlja nastavak uspešne saradnje Grada Beograda i Evropske unije, a sprovodi ga Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS).

Cilj projekta „Sagradimo dom zajedno“ jeste da obezbedi adekvatna stambena rešenja za romske porodice iz Beograda koje su raseljene iz neformalnih naselja.

Uručivanju donacije prisustvovala je i menadžerka projekta „Sagradimo dom zajedno“ Dragana Milošević.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 18°C

Pretežno oblačno

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 20°C
Min: 7°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana