Dodeljena tradicionalna priznanja „Moj izbor 2021” Beoinfo

Objavljeno: 28.09.2021. 13:19 Izmenjeno: 28.09.2021. 13:19

Od oko 1.000 domaćih proizvoda i brendova, potrošači su izabrali 12 najboljih, kojima su na svečanosti u Starom dvoru, dodeljena priznanja „Moj izbor“.

Pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović prisustvovao je  svečanom uručenju priznanja za najbolje domaće proizvode i brendove „Moj izbor 2021” u organizaciji Udruženja „Moja Srbija”, Grada Beograda i Privredne komore Beograd.

Mladenović je u svečanoj sali Starog dvora istakao značaj priznanja koje se 11. put dodeljuju za najbolje proizvode iz Srbije.

– Ove nagrade su posebne jer se dodeljuju isključivo na osnovu glasova korisnika ponuđenih usluga i proizvoda – istakao je Mladenović i zahvalio Udruženju „Moja Srbija” na njihovoj promociji.

Ukazao je da Udruženje „Moja Srbija” proširuje delatnost nagrada i na strane kompanije koje doprinose povećanju bruto domaćeg proizvoda.

– Nagrađene kompanije uspevaju da budu na usluzi potrošačima bez obzira na poteškoće izazvane pandemijom virusa korona, zbog čega zaslužuju posebne čestitke – zaključio je Mladenović.

Predsednik Udruženja „Moja Srbija” Milan Ristić je rekao da je anketiranje građana obavljeno po ustaljenoj proceduri, bez obzira na otežane uslove uslovljene pandemijom, zbog čega je posebnu zahvalnost uputio kompanijama i organizacijama, učesnicima akcije. Takođe je istakao da je akcija doživela određene izmene.

– Kampanja „Srbija ima kvalitet” od ove godine se zove „Najbolji u Srbiji” u okviru koje se organizuju tri akcije. Akcija „Moj izbor” podstiče domaću proizvodnju i najbolje domaće brendove. Akcija „Dobročinitelj” podstiče društvenu odgovornost, dok uvedena nagrada „Miljenik potrošača” nagrađuje proizvod, bez obzira na vlasničku strukturu – naglasio je Ristić.

Priznanja u 12 kategorija uručili su pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović, predsednik Udruženja „Moja Srbija” Milan Ristić i podsekretar za privredu Grada Beograda Radenko Durković.

Priznanje „Moj izbor” dodeljuje se na osnovu glasova potrošača, dok se ove godine u konkurenciji našlo oko 1.000 brendova i domaćih proizvoda. U finalnom krugu glasanja učestvovalo je 1.750 potrošača iz 10 gradova Srbije, naveli su organizatori.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Slaba kiša

Trenutna temperatura 20°C

Slaba kiša

Ponedeljak
Mogući pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana