Dobra ekonomska, a politički teška godina Tanjug

Objavljeno: 06.01.2019. 13:25 Izmenjeno: 07.01.2019. 14:04

Ja verujem u dobru godinu, ekonomski svakako dobru, a politički će biti teška, pre svega zbog situacije na KIM, rekao Vučić u sedištu Srpske napredne stranke, gde je obeležen Badnji dan.

foto Tanjug

Predsednik Aleksandar Vučić se članovima i funkcionerima stranke zahvalio na borbi koju vode za bolji život građana

“Ja verujem u dobru godinu, ekonomski svakako dobru, a politički će biti teška, pre svega zbog situacije na KIM. Može da se desi da na nekim izborima izgubimo, a možda to i ne bude slučaj, videćemo”, rekao je Vučić.

Kako je rekao, izbori su uvek laki za one koji ih gube, a teški za one koji moraju da pobeđuju i da donose ozbiljne i odgovorne odluke.

“Ja ne volim ta laka rešenja. Naše je da uradimo najbolje što možemo za našu zemlju, da se Srbija razvija ubrzano, da pokušamo da budemo u prvih pet ili šest zemalja Evrope po stopi rasta, da dalje spuštamo nivo javnog duga, da smanjujemo sirmaštvo, da povećavamo plate i penzije da radimo naporno, a ja vas molim da se borite više i snažnije, poručio je predsednik stranke.

On je zahvalio svima na trudu i radu uz poruku da će danas i sutra obići više opštinskih i gradskih odbora SNS širom zemlje kako bi, kaže, razgovarao sa ljudima i čestitao im praznike.

“Spremite se u svakom slučaju za tešku borbu, a za nas je svaka pobednička borba uvek bila teška. Ja ovim drugima prepuštam da im bude lako, njima je sa nama uvek bilo lako i jednostavno, ali na kraju je rezultat bio druagčiji”, rekao je Vučić.

Funkcioner SNS Marko Ðurić je prethodno uneo badnjak u prostorije SNS i obratio se okupljenim gostima rekavši da predstoji godina u kojoj će se boriti na način kao što je to do sada činio Vučić.

Među gostima su bili ministri u Vladi Srbije, narodni poslanici, gradski funkcioneri, ali i brojne ličnosti iz javnog života.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Vedro

Trenutna temperatura 32°C

Vedro

Nedelja
Moguća kiša

Max: 22°C
Min: 16°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana