Đurić o napadima Rašković, Đilasa i Jeremća na Vučića Tanjug

Objavljeno: 16.09.2019. 12:51 Izmenjeno: 16.09.2019. 12:51

Potpredsednik GO SNS Marko Ðurić rekao je da napadi Sande Rašković Ivić, Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića na predsednika Srbije Aleksandra Vučića proističu iz patološke želje da Srbiji bude lošije kako bi njoj i njima bilo bolje.

Kako kaže, ti napadi su grubi i nepristojni i ni na čemu zasnovani.

Sandu Rašković Ivić i sve njene saborce u rušenju demokratije u Srbiji boli svaki uspeh naše države i svaka naša pobeda na međunarodnom planu i na polju ekonomije, jer u uspesima vlasti, predvođene predsednikom Aleksandrom Vučićem ogleda sa njihova beznačajnost, navodi Ðurić.

„Jedini i najveći greh Aleksandra Vučića je to što ne želi da zanemari ubedljivu podršku koju mu građani pružaju i da se skloni kako bi državu prepustio ljudima koje ne podržava niko, da bi iznova nastavili da uništavaju i pljačkaju Srbiju“, rekao je on.

Kako je dodao, jedini motiv njihove političke borbe je lakomost i bolesna želja za vlašću radi lične dobiti, i to su pokazali na delu dok su bili na vlasti.

„I kritike Sande Rašković Ivić na račun naše politike na Kosovu i Metohiji kristalno jasno pokazuju o kakvim je ljudima reč, jer te kritike dolaze od osobe koja u vreme kada je bila zadužena za naše sunarodnike u južnoj pokrajini nije ništa učinila da bi im pomogla“, kaže Ðurić, navodi se u saopštenju.

Danas joj iz čiste pakosti i zlobe smeta to što su Srbi na Kosovu i Metohiji jedinstveni u borbu za ostvarenje svojih interesa i što Srbija ulaže više nego ikad da bi Srbi u pokrajini živeli životima dostojnih ljudi, konstatuje on.

„Sanda Rašković Ivić i njeni tajkunski partneri Ðilas i Jeremić, dakle, ne žele da bojkotuju izbore zato što su uslovi za izbore nedemokratski, već zato što znaju da bi na njima bili osramoćeni i do nogu potučeni, pošto su ih građani odavno prozreli i nikada im više neće dati podršku za uništavanje Srbije“, zaključio je Ðurić.,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 27°C

Delimično oblačno

Sreda
Pljusak i grmljavina

Max: 23°C
Min: 20°C

Pljusak i grmljavina

Vremenska prognoza za 5 dana