Đilasova politika se svela na bitku oko mob. telefona Tanjug

Objavljeno: 14.02.2020. 12:31 Izmenjeno: 14.02.2020. 12:31

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je da se politika jednog od lidera Saveza za Srbiju Dragana Ðilasa svela na bitku oko mobilnog telefona, koji je, prema nekim medijima, ukraden bivšoj predstavnici pokreta „1 od 5 miliona“ Jeleni Anasonović.

„Ovo pokazuje kako Ðilas funkcioniše u politici. Nekome kupi telefon, a nekome, kao što je Boško Obradović, da platu, jer on razume da je politika način da se ljudi kupe“, rekao je Vesić gostujući na Pinku.

Pojedini mediji objavili su da je studentkinja i bivša predstavnica pokreta „1 od 5 miliona“ Jelena Anasonović optužila svog kolegu Srđana Markovića za krađu mobilnog telefona, koji je navodno dobila od Ðilasa.

Vesić kaže da Ðilas nema odgovor ni na jedno političko pitanje, što, dodaje, nikog ne treba da čudi .

„Ako ga pitate šta će da uradi sa Kosovom i Metohijom, on na to nema odgovor kao i na odnos Srbije prema NATO-u, Rusiji niti EU. Ako ga pitate da li je u stanju da dovede više investitora od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je doveo više od 200 investitora i zaposlio skoro 200.000 ljudi,  Ðilas ni na to nema odgovor“, rekao je Vesić.

Kako je dodao, Ðilasa jedino interesuje novac i zato su zahtevi SzS pre svega vezani za REM i RTS jer se tamo, kako kaže, prodaju reklamne sekunde.

„To je Ðilas, on misli da sve može da se kupi, da birači mogu da se kupe, da stranke mogu da se kupe. Nije baš tako i građani to dobro znaju“, dodao je Vesić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 5°C

Pretežno vedro

Nedelja
Moguća kiša

Max: 6°C
Min: 4°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana