Direktor Basta:“Beogradske elektrane“ formiraju Krizni štab tanjug

Objavljeno: 30.08.2022. 12:54 Izmenjeno: 30.08.2022. 12:54

Menadžment JKP „Beogradskih elektrana“, kako je saopšteno, dežuraće neprestano 24 časa.

foto tanjug

 

Na incijativu direktora JKP „Beogradske elektrana“ Radeta Baste, za vreme grejne sezone od 15. oktobra u JKP „Beogradskim elektranama“ počeće sa radom i Krizni štab, sa ciljem da se osigura stabilnost u snabdevanju toplotnom energijom.

„Stanje u Beogradskim elektranama je za sada apsolutno stabilno i nabavljamo sve potrebne energente, a biće preduzete ozbiljne i neophodne mere da se takvo stanje i zadrži. Na Kriznom štabu će se definisati jasne procedure dežurstva, postupci zaposlenih, rukovodilaca da bi se održao nesmetan rad svih energetskih postrojenja i obezbedilo pouzdano snabdevanje toplotnom energijom. Cilj “Beogradskih elektrana“ je da obezbede stabilno i kvlitetno snabdevanje toplotnom energijom za sve građane i privredu Beograda koji su korisnici sistema daljinskog grejanja”, naveo je pisanoj izjavi direktor Rade Basta.

Ovom brzom odlukom, direktor Basta je reagovao na Zaključak Vlade Srbije od 27. avgusta, koja je uputila apel svim institucijama i organizacijama da racionalno gazduju energijom i time daju doprinos u rešavanju izaziva energetske krize, navedeno je u saopštenju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana