Dijamant ulje 9. godinu zaredom osvaja prestižnu nagradu “Moj izbor”

Objavljeno: 17.05.2019. 13:43 Izmenjeno: 17.05.2019. 13:45

U konkurenciji 930 domaćih proizvoda i brendova koje su birali isključivo potrošači, kompanija Dijamant osvojila je priznanje “Moj izbor” 9. godinu zaredom. Nakon dva kruga glasanja Dijamant je još jednom potvrdio liderstvo u proizvodnji ulja nagradom u kategoriji “Ulje, prilozi i prelivi”.

 

“Ovim priznanjem još jednom smo pokazali da je Dijamant ulje bilo i ostalo omiljeni brend potrošača sa tradicijom dužom od 80 godina“, izjavila je ­­­­­­­­­­­­­­­Tatjana Đokanović, direktorka marketinga i razvoja kompanije Diijamant i dodala: “iskustvo i znanje upisani su u naše poslovanje i imidž koji pažljivo gradimo. Potrošači nam veruju što je dokaz da se ulaganje u kvalitetan proizvod isplati.”

dijamant-margarin

Priznanje “Moj izbor” sprovodi se 9 godina u organizaciji udruženja Moja Srbija u cilju podsticanja domaće proizvodnje i promocije kvaliteta proizvoda koji nastaju na našim prostorima. Ovogodišnja dodela realizovana je uz podršku predsednice Vlade Republike Srbije Zorane Mihajlović, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije i Grada Beograda.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 32°C

Delimično oblačno

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 32°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana