Delegacija Beogradskog maratona na prestižnoj Evropskoj trkačkoj biznis konferenciji studio b

Objavljeno: 15.09.2022. 15:56 Izmenjeno: 15.09.2022. 15:56

Poslednjeg dana posete Švedskog, delegacija Beogradskog maratona će imati tu čast da bude gost organizatorima Stokholmskog maratona u subotu 17. Septembra 2022. Godine.

Delegacija Beogradskog maratona predvođena direktorom Darkom Habušem prisustvuje prestižnoj Evropskoj trkačkoj biznis konferenciji od 15. do 17. septembra 2022. u Stokholmu, u Švedskoj. Treće izdanje Evropske trkačke biznis konferencije okupiće najveće organizatore trkačkih događaja, maratona i uličnih trka, federacije i medije iz cele Evrope i sveta.

Delegacija Beogradskog maratona se pridružila eliti u industriji trčanja, kako bi sa njima podelila svoje ideje, praksu i iskustva, ali i kako bi razgovarali o novim tehnološkim rešenjima koje za cilj imaju povećanje zadovoljstva trkača, što je u dugogodišnjoj strategiji razvoja Beogradskog maratona postavljeno kao prioritet.

Predstavnici Beogradskog maratona očekuju veliki broj zanimljivih susreta i sastanaka sa predstavnicima najvećih regionalnih, ali i svetskih maratona, a sudeći po agendi organizatora Evropske trkačke biznis konferencije, centar “Norra Latin” u Stokholmu ugostiće najveća imena među organizatorima trkačkih događaja.

Agenda Evropske trkačke biznis konferencije obiluje sastancima i radionicama na teme kao što su internacionalizacija događaja, komunikacija i marketing strategije najvećih trkačkih događaja, potrebama modernog trkača, dodatnog sadržaja koji prati organizaciju ovako zahevnih događaja, tehnološka rešenja koja povećavaju zadovoljstvo trkača i kvalitet događaja, ali i iskustva trkačke elite i zadovoljavanja njihovih potreba. Konferencija će posebnu pažnju posvetiti društveno odgovornim aktivnostima koje su postale neizostavni deo svakog velikog trkačkog događaja, a biće simbolično zatvorena diskusijom na temu “Budućnost trkačke industrije”.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana