Dejan Matić osudio napad na Vučićevu decu Studio B

Objavljeno: 26.07.2019. 15:49 Izmenjeno: 26.07.2019. 17:55

Dejan Matić, član Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke najoštrije osudio napad na porodicu predsednika Vučića.

Saopštenje Dejana Matića prenosimo u celosti:

„Porodica je svetinja, i zna se da se na nejač nikada ne udara. To je u tradiciji našeg hrišćanskog naroda.

Najveća je sramota kleti, proklinjati, pretiti i vređati porodicu, ali to nije sprečilo Đilasa i njegovu svitu da i danas nastave sa morbidnim pretnjama, kao da je ono od juče bilo malo.

Svedoci smo da neljudi, okaljanog obraza i savesti, lopovi, kompromitovane ličnosti u svim segmentima života, oni koji su sami pokazali da su nasilnici, pribegavaju nasilju, kao jedinom političkom oružju, u nemoći nemajuće politike, nemanja vizije, pomanjkanja patriotizma i bilo kakvog osećaja čestitosti i odgovornosti prema narodu i državi su odvratnošću poruka i pretnji upućenih deci našeg predsednika pokazali kakvu nam Srbiju spremaju.

Srbiju uvreda, laži, pretnji, nasilja, obračuna.

Sa druge starne stoji ponosna Srbija, čestitih i vrednih ljudi, koji imaju viziju i znaju šta rade. Zato oni tako gnusno i sramotno napadaju, udaraju “niskim“ udarcima kukavice.
Sramota je na njihovoj strani.

Onda kada ne mogu da nađu ni jedan realan razlog za osudu, onda kada im ne uspeva kampanja, kada i posle toliko truda nemaju nikakav uticaj na građane, kada ih niko u javnosti ne shvata ozbiljno, i kada niko iz sveta ne želi da razgovara sa njima, njihova gubitnička argumentacija se prenosi na teren morbidnosti.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Sreda
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana