Dečiji sajam Pr tekst

Objavljeno: 08.09.2021. 12:44 Izmenjeno: 08.09.2021. 12:44

26. VITAL RASTIMO Dečji sajam 11. i 12. septembra na otvorenom – u Savskom parku (Beograd na vodi) od 11 do 20 časova.

Prateći aktuelne okolnosti i poštujući odluke o sprovođenju epidemioloških mera 26. VITAL RASTIMO Dečji sajam održačće se  11. i 12. septembra na otvorenom – u Savskom parku  (Beograd na vodi)  od 11 do 20 časova.

Tradicionalni profesionalni sajam namenjen potrebama naših najmlađih, od novorođenih beba do tinejdžerskog doba, i ovog puta će biti održan uz želju i obavezu  da se opravda poverenje mališana, roditelja i izlagača, i zadrži epitet najradosnijeg dečjeg hepeninga.

Mališani i njihovi pratioci će moći da uživaju u druženju sa omiljenim junacima, pozorišnim predstavama, neprekidnom  zabavnom program na bini kao i na sportskom terenu uz brojna takmičenja, nagrade, edukativne radionice i ostale zanimljive sadržaje prilagođene novonastalim okolnostima na obezbeđenom otvorenom prostoru većem od 4.000 kvadratnih metara. Iza nas je prošlogodišnje iskustvo kada je u komplikovanijoj epidemiološkoj situaciji prvi letnji Sajam na otvorenom organizovan i održan za primer, što su potvrdili i predstavnici Grada Beograda, ali i svi posetioci.

Ispred naših najmlađih je, kao i ispred svih nas, još jedna izazovna školska godina, a situacija donosi obavezu da o njihovom psihofizičkom zdravlju brinemo sa još više pažnje, da ne zaboravimo zabavu ali i edukaciju, kao ni sportske aktivnosti . Uz podizanje svesti o ličnoj  i opštoj odgovornosti, verujemo da ćemo na ovaj način dati svoj doprinos da i dolazeći dani budu što manje neizvesni.

ULAZ JE BESPLATAN.

Još jednom zahvaljujemo sponzorima manifestacije: generalnom sponzoru “RASTIMO, zlatnom  sponzoru “Barbie” , kao i članovima sponzorskog pula, brendovima  “Hot wheels”, “Pega”  i “Medela”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 22°C

Vedro

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 32°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana