Dačić:Cilj preko 11 odsto, inače ću biti razočaran Tanjug

Objavljeno: 17.06.2020. 11:45 Izmenjeno: 17.06.2020. 11:45

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da je cilj koalicije SPS-JS da na izborima 21. juna osvoji više od 11 odsto glasova, koliko su dobili na prethodnim parlamentarnim izborima, navodeći da bi niži rezultat predstavljao razočaranje.

„Morate da postavite cilj. CIlj vam je da svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujete, da citiram neke stare materijale iz filmova“, rekao je Dačić za Prvu televiziju.

On je istakao da je cilj koalicije SPS-JS da osvoji procentualno veći broj glasova na svakom nivou – opštinskom, gradskom, pokrajinskom i republičkom.

Ističe i da veruje da su koaliciji SPS-JS, kako i koaliciji oko SNS, kampanja upravo do sada postignuti rezultati.

Tako kaže da lično nema ni vremena za kampanju, navodeći da će danas primiti mađarskog ministra spoljnih poslova Petera Sijarta, da je prošle nedelje razgovarao sa ministrima iz BiH i Severne Makedonije, da je putovao u Grčku i Italiju.

Sutra će, kaže, učestvovati na video konferenciji sa kineskim ministrom o „Pojasu i putu“, a u Beograd dolazi i šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.

„Nemam ni vremena za kampanju… Odnosno, ovo je pokazatelj, kao i ono što sam radio oko Kosova, šta smo sve uradili i očekujem bolji rezultat, za mene bi drugačije bilo razočaranje, znači da narod ne podržava ovo što radim“, rekao je Dačić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana