Cvijanović:Neraskidive su veze Srbije i Srpske Tanjug

Objavljeno: 15.02.2022. 14:14 Izmenjeno: 15.02.2022. 14:14

„Ukazali ste mi veliku čast, ovo priznanje je još jedna u nizu potvrda neraskidivih veza dve Srbije i Srpske“, kazala je Cvijanović.

Predsednica Republike srpske Željka Cvijanović primila je Sretenjski odren prvog stepena od predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ovom prilikom poručila da je ljubav između dva naroda neizmerna.

Ona je, na svečanoj ceremoniji dodele priznanja povodom Dana državnosti u Beogradu, izrazila zahvalnost i zadovoljstvo, kako u svoje lično ime, tako i u ime države koju vodi.

Poručila je da njen narod ima želju za još bližom saradnjom sa Srbijom, čemu umnogome doprinose donosioci odluka i političke težnje obe zemlje.

Podsetila je su Srbija i Srpska ostvarile mnoge zajedničke projekte kojima su životi građana obe zemlje podignuti na viši nivo, a veze između dva naroda postale čvršće.

Najavila je da će u budućnosti Srpska sarađivati sa našom zemljom posebno u oblastima energetike, saobraćaja i infrastrukture.

Takođe, naglasila je da Srbija umnogome doprinosi ekonomskom razvoju Republike Srpske.

Cvijanović se zahvalila predsedniku Vučiću na ovom visokom odlikovanju.

„Ovo odlikovanje će služiti na ponos kako meni lično, tako i svim građanima Republike Srpske, čija je ljubav prema Srbiji neizmerna“, rekla je Cvijanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 30°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 34°C
Min: 20°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana