„Čovek koji je kupio Mesec“ u bioskopu Sinepleks Ušće Studio B

Objavljeno: 21.11.2019. 16:31 Izmenjeno: 21.11.2019. 17:47

Premijera italijanskog filma „Čovek koji je kupio Mesec“ je od 20 časova u bioskopu Sinepleks Ušće.

Prethodno je projekcija za novinare održana u Jugoslovenskoj kinoteci. U Beograd su stigli reditelj Paolo Zuka i glumac Jakopo Kulin, a u filmu je učestvovao i naš poznati glumac Lazar Ristovski.

U filmu “Čovek koji je kupio mesec” naš glumac Lazar Ristovski igra lokalnog ribara koji je svojoj devojci obećao da će joj kupiti Mesec ako se uda za njega, ali je morao da čeka čak 50 godina da bi mu Mesec upisali u katastar. Ristovski kaže da mu ovo nije prvi put da snima film u Italiji i da mu je bilo veliko zadovoljstvo da učestvuje u tom sjajnom projektu.

Reditelj Paolo Zuka kaže da za ulogu ribara nije želeo nijednog poznatog italijanskog glumca i priznaje da nije mogao da na Sardiniji nađe harizmatičnog, lepog i talentovanog glumca kao što je Ristovski.

Nisam želeo da u ulogu ribara dodelim nekom poznatom italijanskom glumcu, oduvek sam voleo Lazara. On je igrao u filmu mog prijatelja u Sardiniji pre 15 godina. Takođe ga se sećam i iz Kusturičinog filma. Pozvao sam ga, on je prihvatio i svi mi smo veoma srećni što imamo tako veliko ime u našem filmu.

Dobru saradnju s našim proslavljenim glumcem istakao je i glumac Jakopo Kulin, koji je inače poznati stend-ap komičar u Italiji. Velika je čast igrati pored Lazara. Od takvog talenta može samo da se uči. S njim je lako raditi kao da se vozite u limuzini, kazao je italijanski glumac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Slab sneg

Trenutna temperatura 0°C

Slab sneg

Nedelja
Moguć sneg

Max: 2°C
Min: 0°C

Moguć sneg

Vremenska prognoza za 5 dana