Pala ultra laka letelica kod aerodroma „13. maj“ u Zemun Polju, poginuo pilot tanjug

Objavljeno: 10.08.2023. 13:18 Izmenjeno: 10.08.2023. 14:07

Rukovodilac letenja na sportskom aerodromu „13. maj“ Boško Todorović rekao je za Tanjug da je vodio taj let i potvrdio da je izgubio kontakt sa pilotom.

Nedaleko od aerodroma „13. maj“ kod Zemun Polja  je pala ultra laka letelica, rečeno je Tanjugu u Centru za istraživanje nesreća u saobraćaju. Oni su rekli da su svoje ekipe uputili na teren kako bi se utvrdile okolnosti kako je došlo do pada. Iz Hitne pomoći rečeno je da je njihova ekipa i dalje na terenu, a na licu mesta su i policija i vatrogasci. Rukovodilac letenja na sportskom aerodromu „13. maj“ Boško Todorović rekao je za Tanjug da je vodio taj let i potvrdio da je izgubio kontakt sa pilotom. Dodao je da pretpostavlja da je uzrok pada aviona otkaz na komandama.

Nedaleko od aerodroma „13. maj“ kod Zemun Polja danas je pala ultra laka letelica, a Hitna pomoć konstatovala je smrt jednog N.N. lica, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u. Iz MUP-a je rečeno da je oko 12.10 časova prijavljen pad aviona na autoputu Novi Sad – Beograd, u visini nadvožnjaka Batajnica u njivi. U toku je gašenje požara, a hitna pomoć, policija i vatrogasci su i dalje na terenu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana