Celić: Rad me opušta

Objavljeno: 14.06.2022. 09:06 Izmenjeno: 14.06.2022. 09:06

Cenjena modna dizajnerka Vladanka Celić, vlasnica Modnog ateljea „Sreća“, kaže da novac ne čini sreću i ističe da je važno da se voli posao koji se radi. “Ljubav prema poslu, čini nas opuštenima”, tvrdi Vladanka.  

Vladanka Celić je srećna i opuštena što je njen posao imao ko da nasledi. Iako je u penziji, trudi se da svojoj ćerki pomogne tako što sedne za mašinom i šije, jer je to, kaže, i dalje opušta. Vladanka ističe da čovek ima pravo na rad dokle god je živ.

“Neko ko voli svoj posao i ko je vredan neće dozvoliti sebi lenjost i uljuljkanost da, iako je materijalno obezbeđen, više ne radi, a da  fizički i mentalno još uvek može”, kaže Vladanka.

Svoju preduzetničku karijeru Vladanka Celić je započela 1989. godine u rodnom Golupcu kod Požarevca. Nakon 18 godina rada u Tekstilnoj industriji „Zemun“, dala je otkaz i vratila se u svoju nezavršenu vikendicu u Golupcu, gde je započela posao. Tamo je prenela „Bagatovu“ mašinu, sto za krojenje, svoje materijale i počela da radi.  Od svog imena stvorila je brend unikatnih modela venčanica, haljina i muških odela.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana