Buhina „Mala sirena“ na Prvom internet festivalu za decu Tanjug

Objavljeno: 05.04.2020. 14:15 Izmenjeno: 05.04.2020. 14:15

Pozorište Boško Buha učestvovaće sa predstavom “Mala sirena”, Ljudmile Razumovske u režiji Milana Karadžića na Prvom internet regionalnom festivalu teatra za đecu – PIR FEST u organizaciji Gradskog pozorišta Podgorica, koji se održava od 8. do 16. aprila.

Premijera “Male sirene” biće 9. aprila u 17 časova, a repriza narednog dana u 13.15 časova na Jutjub kanalu Gradskog pozorišta.

U predstavi igraju Danijela Štajnfeld, Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Andrija Milošević, Andrijana Oliverić, Nemanja Oliverić, Jelena Trkulja, Katarina Marković….

Tokom trajanja festivala, najmlađa publika će imati priliku da na Jutjub kanalu Gradskog pozorišta, sa početkom u 17 časova pogleda predstave devet regionalnih teatara.

Festival je takmičarskog karaktera, predstave će biti vrednovane glasovima publike – “lajkovima”.

Gradsko pozorište iz Podgorice iniciralo je, a većina pozorišta za decu iz regiona prihvatilo, novu akciju koja omogućava deci da u vreme izolacije, prate pozorišne predstave.

“S obzirom na važnost ovog poduhvata, Pozorište Boško Buha se sa zadovoljstvom odazvalo pozivu da učestvuje na PIR – u. Ponosni smo što sa respektabilnim pozorištima iz regiona delimo ovu značajnu misiju posvećenu najlmađima”, poručuju iz Buhe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Sreda
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana