Brnabić:Utvrdićemo sve probleme u Ripnju i uraditi sve što možemo da se reše tanjug

Objavljeno: 19.02.2023. 13:55 Izmenjeno: 19.02.2023. 14:25

Ona je navela da su građani Ripnja izneli probleme sa putnom infrastrukturom, zatim kanalizacijom, ali i odvoženjem smeća.

foto tanjug

 

Poverenica SNS za grad Beograd Ana Brnabić razgovarala je  sa stanovnicima Ripnja o problemima sa kojima se susreću i rekla da će biti učinjeno sve što je moguće da oni budu rešeni. Brnabić je istakla da će predstavnici Saveta za komunalna pitanja i saobraćaj Gradskog odbora SNS odmah obići to naselje kako bi se utvrdilo gde i kako može da se pomogne. „Sada će odmah predstavnici Saveta za komunalna pitanja i za saobraćaj da obiđu sva ta naselja i da vide šta je to što možemo da uradimo i koji su problemi koji postoje, ali i kako bi uputili i svim relevantnim institucijama i pitanja i predloge šta treba da se reši“, rekla je Brnabić za Tanjug. Ona je navela da su građani Ripnja izneli probleme sa putnom infrastrukturom, zatim kanalizacijom, ali i odvoženjem smeća.

Poverenica Srpske napredne stranke (SNS) za grad Beograd Ana Brnabić rekla je da su huligani ponovo napali Mesni odbor stranke na Novom Beogradu u bloku 70. Brnabić je navela da je obišla taj odbor čije su prostorije napadnute sinoć, kako bi članovima i aktivistima stranke pružila podršku i poručila im da „nisu sami“. Ona je nakon današnjeg razgovora sa stanovnicima Ripnja podsetila da se u sredu, nakon protesta ispred Predsedništva Srbije dogodio napad na dva objekta MO SNS, i rekla da je napad na objekat u bloku 70 ponovljen sinoć. „Danas sam obišla dva naša mesna odbora – jedan koji pripada opštinskom odboru Čukarica, mesni odbor Čukarička padina i na Novom Beogradu u bloku 70. Oba ta naša mesna odbora su nažalost bila meta napada huligana nakon protesta u sredu na Sretenje, na Dan državnosti, a onda ponovo i sinoć“, rekla je Brnabić. Ona je poručila da je SNS stranka običnih, pristojnih ljudi koja, kako je rekla, neće podleći pritiscima onih koji imaju „rezervnu državu“ i koji članovima SNS prete nekim drugim državama. „Ovo je Srbija, mi nemamo rezervnu državu. Borimo se i živimo za našu Srbiju i nastavićemo našu borbu za rezultate, za bolji kvalitet života i ta borba će za nas nastaviti da bude svakodnevna. Svaki dan ćemo učiniti sve da Srbija napreduje, a za to je preduslov da sačuvamo mir i stabilnost“, poručila je Brnabić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana