Brnabić o krađi čokoladica: Tužno, ozbiljna kleptomanija Tanjug

Objavljeno: 08.02.2020. 14:27 Izmenjeno: 08.02.2020. 14:27

Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je da slučaj nekadašnjeg direktora Agencije za javne nabavke Branka Jankovića, koji je uhvaćen u krađi čokoladica na jednoj benzinskoj pumpi, pokazatelj ozbiljne bolesti.

„To pokazatelj ozbiljne kleptomanije. Njemu sigurno ne fali novca za čokoladicu koja košta 30-40 dinara. Ako on ima u sebi nešto što ga tera da krade, to je kleptomanija“, rekla je Brnabić za TV Pink.

Prema njenim rečima, ako se takav čovek bavio javnim nabavkama, i ako je Dragan Ðilas pričao da je on jedan od najboljih kadrova, najpoštenijih ljudi, to je zaista veliki razlog za ogromnu zabrinutost,

Brnabić je rekla da je sve to tužno, ali da je sigurna da ljudi koji se danas bave javnim nabavkama ne kradu čokoladice po benzinskim pumpama.

„Kradete čokoladicu, sigurno imate novac za te čokoladice, pokušavate da prevarite čoveka na pumpi, zamislite koliko je to ljudski jadno. Treba da budemo ljudi, pre svega on je morao da ima poštovanje prema čoveku koji radi na toj pumpi“, zaključila je Brnabić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 12°C

Slaba kiša

Subota
Jak vetar

Max: 14°C
Min: 6°C

Jak vetar

Vremenska prognoza za 5 dana